Емоционалната интелигентност е важен елемент от всяка връзка.  1. Емоционална

...
Емоционалната интелигентност е важен елемент от всяка връзка.  1. Емоционална
Коментари Харесай

Пет типа емоционална интимност, които влияят на любовния живот

Емоционалната просветеност е значим детайл от всяка връзка. 
1. Емоционална непосредственост
Това е най-хубавият и най-подходящ вид фамилиарност, нужен за сантиментална връзка. Емоционалната непосредственост е обвързвана със свързването на мозъка и възприятията ви дружно с колегата ви. Всичко е обвързвано с шерването на вашия опит с колегата ви.  Емоционалната фамилиарност е етапа или типът на фамилиарност, в която вие признавате колегата си подобен, какъвто е той или тя, без никакви запаси и недостатъци и където смятате колегата си на първо място друго. На това равнище, постоянно когато има заплаха, първият човек, за който се сетите, е вашият сътрудник.
 Нещата, от които би трябвало да се освободиш прочувствено Нещата, от които би трябвало да се освободиш прочувствено
За да сме здрави, е нужно освен да се освободим от непотребните килограми. Емоционалният товар, който носим, може да ни разболее доста п...
2. Физическа непосредственост
Този вид произлиза от общуването и гледането на хората към вас и е най-често срещаната форма на фамилиарност. Във връзките стигате до етапа на физическа фамилиарност, откакто разберете възприятията и отношението на колегата си. Това равнище на фамилиарност включва, само че не се лимитира до, спане с колегата си, както и други форми на физически контакт, като да вземем за пример държане за ръце, гушкане и прегръдка.
3. Интелектуална непосредственост
Този жизненоважен вид фамилиарност е от решаващо значение в живота на множеството двойки, другарство или партньорство и е фокусиран върху шерването на вашите мисли и отзиви по отношение на нещата, които ви интересуват най-вече. Това включва шерване на интелектуални мисли и хрумвания с вашия сътрудник посредством полемики, които могат да бъдат или лекомислени, или необикновено съществени. Връзката, която ви свързва дружно, се укрепва, до момента в който се занимавате с психическо практикуване на мислите си един с различен. Това може да включва и мозъчна офанзива с колегата ви за решение на уместни въпроси и проблеми или шеговит продан на информация като обичаните ви песни, филми и стихотворения.
 Кои органи страдат от отрицателните страсти Кои органи страдат от отрицателните страсти
Казват, че всички заболявания идват от главата. Лекарите са разбрали това още в антични времена. Днес актуалната медицина насочва внимание...
4. Духовна непосредственост
Духовната непосредственост може да се преглежда като център, от който се проектират всички други типове фамилиарност. Това идва от това да сме дружно, да се молим един за различен и да се молим дружно на едно и също място за поклонение.
5. Развлекателна непосредственост
Много двойки се стремят да доближат точката, в която намират огромно количество комфорт и наслада в взаимните развлекателни действия. Това може да е форма на спорт на закрито или навън, вървене на кино, отправяне към парка, с цел да се отпуснете, потегляне на поход или нещо сходно. Когато инвестирате време, участвайки в развлекателни действия и споделяйки общи ползи, оценявате цялото си време дружно повече от всеки път.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР